BOMBUGS

Na lang wikken en wegen is er besloten om het gamma van CBB uit te breiden met een nieuwe boilie. We zien deze bol als een aas wat compleet anders is dan wat we al in ons assortiment hebben. We weten dat we een behoorlijke grote groep klanten hebben die graag met vismeel boilies of juist met zoete boilies vist. Toch is deze bol van absolute meerwaarde voor ons gamma. Stilstaan is achteruitgaan!

Er werd besloten dat het een boilie moest worden die de karper makkelijk kon verteren en waar hij een goede voeding aan had. Daarbij kwam ook nog dat deze dicht bij het natuurlijk voedsel van de karper moest komen te liggen. Bombugs is een boilie geworden met een hoog eiwitgehalte, een echte knaller voor de periode rond om de paai. Inmiddels weten de teamleden die met deze boilie gevist hebben ook buiten deze periode goed vis op te vangen. Er zijn inmiddels een heel aantal karpers gevangen waaronder een aantal zeer speciale vissen, check de Facebook- en instagrampagina’s maar eens van CBB!

Rond de zomer werd de laatste hand gelegd aan de samenstelling. Tijdens een eerder teamuitje werd de naam 'Bombugs' al bedacht. De bombugs range is nu dan klaar om de markt op te gaan! 

Wij zijn trots op ons nieuwe aas en hopen dat er een grote groep vissers met ons aas aan de slag gaat. Wij zijn er in ieder geval van overtuigd dat er heel wat vissen op gevangen gaan worden en dat dit niet alleen de makkelijkste klanten van het water zullen zijn.

Sorteer op
© 2013 - 2024 CBB HQ Baits | sitemap | rss