FOTO 4 SPIEGEL.jpg
FOTO 1 schub.jpg
NFB.JPG

DE ZOEKTOCHT

Sam Vloemans vertelt: Na een periode van twijfelen over welk aas het beste in mijn visserij past, kwam ik toevallig in gesprek met Niels Tacquaert, de social media man van CBB Baits, met de vraag of ik wat restanten moest hebben om ze eens te testen. Diezelfde avond zat ik bij Niels aan tafel en had ik de Milky Ice Creams , Squid Garlic RR , Shellfish Krill en de Nutty Fruit Blend voor mijn neus liggen. De bollen roken veelbelovend!

Diezelfde week op vrijdag ben ik na het werk rechtstreeks naar het kanaal gegaan. Een stek die ik had aangevoerd met de Milky Ice Creams moest het gaan doen. Na enkele brasems op de 14mm’s was het raak een mooie kolos van een schub kwam de kant op! De Milky Ice Creams waren goedgekeurd!

Ik ben vervolgens op een Nederlands kanaal gestart. De eerste korte nacht aan het kanaal testte ik de Nutty Fruit Blend’s uit en dat was meteen raak! Een oude spiegel kwam in de eerste sessie over het netkoord! Het kanaal en de Nutty Fruit Blend waren goedgekeurd  . Snel een lading Nutty Fruit Blend boilies bestellen en terug naar het kanaal!

Net voor de pandepidemie (covid 19) besliste ik om een lang weekend te vissen op het kanaal. De Nutty Fruit Blends die de vorige keer het goed deden moesten het nu ook waar gaan maken. Deze sessie was het ook weer raak. Een donkere schub kon de roze bolletjes niet laten liggen. 

Later dat weekend, in de vroege ochtend bij het opkomen van de eerste zonnestralen, kwamen kort na elkaar 2 hoge dertigers op de mat. 

De Nutty Fruit Blends deden hun job! 

Helaas bleef het hier voor een tijd bij. België besliste om in lockdown te gaan en de grens oversteken was niet meer mogelijk vanaf die dag. Sinds we weer 'open' zijn, heb ik de nodige vissen mogen vangen op een kanaal bij mij in de buurt. 

Daar laten de Squid Garlic RR , Milky Ice Creams en Nutty Fruit Blend boilies ook weer zien wat ze boven kunnen halen .

 

Met trots kan ik zeggen dat ik ben toegetreden tot het CBB supporters team. Ik ben zeer te spreken over het aas dat mij volledig overtuigt heeft!

 

Tot aan de waterkant!

Sam Vloemans